Stanisław Brudny
Data urodzenia: 1930-05-16
Miejsce urodzenia: Pilzno, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2012 Archiwista
0.0 2011 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
3.5 2010 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.0 2010 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.8 2010 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.2 2010 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.2
Las
2009 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.2 2009 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.1 2008 Inspicjent Julian
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.7 2007 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
2.0 2007 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.1 2004 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
3.7 2004 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.9 2004 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.7 2002 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.6
Pan Andersen opowiada
FairyTaler, The
2002 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.2 2001 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.8 2001 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.9 2000 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 2000 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.8
Królowie i królowe
Rois et Les Reines, Les
2000 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.3 1999 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 (polski dubbing)
5.4 1998 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8 1998 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.0 1998 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.0
Papirus
Papyrus
1998 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.2 1997 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1997 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8 1997 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8
Przygody misia Paddingtona
Adventures of Paddington Bear, The
1997 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.7 1996 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.7
Byli sobie odkrywcy
Était une fois... les explorateurs, Il
1996 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.7 1995 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.5 1995 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.1 1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
3.8 1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1993 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.1 1992 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
5.8
Tęczowe rybki
Rainbow Fish, The
1992 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8 1991 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.9 1990 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.0 1990 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.6 1989 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.0 1988 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1988 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.2 1987 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1987 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.3 1987 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.0
Diplodoki
Diplodo
1987 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.1 1986 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.6 1986 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.4 1985 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.7 1984 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.4 1984 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.2 1984 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.1 1983 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8 1981 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.3 1979 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.8
Był sobie człowiek
Était une fois... l'homme, Il
1978 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.4
Scooby-Doo
Scooby-Doo/Dynomutt Hour, The
1976 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
8.4
Detektyw Pchełka na tropie
Inch High, Private Eye
1973 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
4.6 1965 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.1 1964 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)
7.0
Pixie, Dixie i Pan Jinks
Pixie and Dixie and Mr. Jinks
1958 Członek Akademii Francuskiej (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Brudny filmy Stanisław Brudny najlepsze filmy Stanisław Brudny zdjęcia Stanisław Brudny galeria Stanisław Brudny biografia Stanisław Brudny nominacje Stanisław Brudny nagrody i wyróżnienia Stanisław Brudny filmografia Stanisław Brudny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.