Stanisław Banasiuk
Data urodzenia: 1952-03-27
Miejsce urodzenia: Krzywoszyce, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Konspirator (gościnnie)
6.8 2011 Konspirator (gościnnie)
6.5 2011 Konspirator (gościnnie)
6.1 2010 Konspirator (gościnnie)
6.7 2010 Konspirator (gościnnie)
3.8 2009 Konspirator (gościnnie)
6.7 2008 Konspirator (gościnnie)
8.1 2008 Konspirator (gościnnie)
6.3 2008 Konspirator (gościnnie)
7.9 2007 Konspirator (gościnnie)
6.8 2007 Konspirator (gościnnie)
3.8 2007 Konspirator (gościnnie)
6.9 2006 Konspirator (gościnnie)
5.4 2006 Konspirator (gościnnie)
3.7 2005 Konspirator (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Konspirator (gościnnie)
6.3 2004 Konspirator (gościnnie)
3.7 2004 Konspirator (gościnnie)
6.9 2004 Konspirator (gościnnie)
6.7 2003 Konspirator (gościnnie)
5.8 2003 Konspirator (gościnnie)
5.3 2002 Konspirator (gościnnie)
4.7 2002 Konspirator (gościnnie)
5.8 2002 Konspirator (gościnnie)
7.2 2002 Konspirator (gościnnie)
5.6 2001 Konspirator (gościnnie)
7.2 2001 Konspirator (gościnnie)
6.4 2000 Konspirator (gościnnie)
6.2 1996 Konspirator (gościnnie)
7.0 1996 Konspirator (gościnnie)
6.7 1993 Konspirator (gościnnie)
6.8 1991 Konspirator (gościnnie)
7.3 1989 Konspirator (gościnnie)
6.5 1988 Konspirator (gościnnie)
7.0 1987 Konspirator (gościnnie)
7.6 1982 Konspirator (gościnnie)
8.2 1982 Konspirator (gościnnie)
6.9 1980 Konspirator (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Konspirator (gościnnie)
5.9 0 Konspirator (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Banasiuk filmy Stanisław Banasiuk najlepsze filmy Stanisław Banasiuk zdjęcia Stanisław Banasiuk galeria Stanisław Banasiuk biografia Stanisław Banasiuk nominacje Stanisław Banasiuk nagrody i wyróżnienia Stanisław Banasiuk filmografia Stanisław Banasiuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.