Stacy Haiduk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lisa Tubac (gościnnie)
7.7 2011 Lisa Tubac (gościnnie)
0.0 2010 Lisa Tubac (gościnnie)
5.0 2009 Lisa Tubac (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Cynthia Satterfield (gościnnie)
8.1 2007 Lisa Tubac (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Lisa Tubac (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agentka FBI (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Lisa Tubac (gościnnie)
8.1
Rączy Wildfire
Wildfire
2005 Lisa Tubac (gościnnie)
7.3 2004 Debra Archerson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Lisa Tubac (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lisa Tubac (gościnnie)
7.3 2002 Pani Kaye (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Lisa Tubac (gościnnie)
6.4
Siostra Betty
Nurse Betty
2000 Lisa Tubac (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gina Sinclair (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Lisa Tubac (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Lisa Tubac (gościnnie)
6.5 1997 Lisa Tubac (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Lisa Tubac (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Lisa Tubac (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Lisa Tubac (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Lisa Tubac (gościnnie)
6.0 1993 Lisa Tubac (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Lisa Tubac (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Margaret "Maggie" Waterston (gościnnie)
7.8 1992 Lisa Tubac (gościnnie)
6.7 1992 Lisa Tubac (gościnnie)
6.0 1988 Lisa Tubac (gościnnie)
6.5
Magiczne pałeczki
Magic Sticks
1987 Lisa Tubac (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stacy Haiduk filmy Stacy Haiduk najlepsze filmy Stacy Haiduk zdjęcia Stacy Haiduk galeria Stacy Haiduk biografia Stacy Haiduk nominacje Stacy Haiduk nagrody i wyróżnienia Stacy Haiduk filmografia Stacy Haiduk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.