Stacy Edwards
Data urodzenia: 1965-03-04
Miejsce urodzenia: Glasgow, Montana, USA
Stan cywilny: mąż Eddie Bowz (od 1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.0 2010 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dr Christina Knowlton (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Concetta Wale (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.1 2005 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Liz Sinclair (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kathleen Wheeler (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.3 2004 Debbie Montenassi (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.2
Wyścig
Driven
2001 Lucy Palmeiro (gościnnie)
5.4
Układ prawie idealny
Next Best Thing, The
2000 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Vickie Winston (2003) (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.3 1992 Lucy Palmeiro (gościnnie)
0.0
Synowie i córki
Sons and Daughters
1991 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Lucy Palmeiro (gościnnie)
8.0 1987 Lucy Palmeiro (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.3 1986 Lucy Palmeiro (gościnnie)
5.7 1986 Lucy Palmeiro (gościnnie)
5.6 1984 Lucy Palmeiro (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Lucy Palmeiro (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stacy Edwards filmy Stacy Edwards najlepsze filmy Stacy Edwards zdjęcia Stacy Edwards galeria Stacy Edwards biografia Stacy Edwards nominacje Stacy Edwards nagrody i wyróżnienia Stacy Edwards filmografia Stacy Edwards aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.