Stacey Travis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Jordana Geitz (gościnnie)
9.6 2011 Jordana Geitz (gościnnie)
6.7 2010 Jordana Geitz (gościnnie)
0.0 2010 Jordana Geitz (gościnnie)
6.3 2010 Jordana Geitz (gościnnie)
7.9 2009 Jordana Geitz (gościnnie)
7.2 2009 Jordana Geitz (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Kim (gościnnie)
8.1 2007 Jordana Geitz (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jordana Geitz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jordana Geitz (gościnnie)
7.3 2004 Chandra Heckman (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Sekretarka (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Linda (gościnnie)
7.3 2002 Faith Jennings (gościnnie)
7.4 2001 Jordana Geitz (gościnnie)
7.1 2001 Jordana Geitz (gościnnie)
7.1
Wielki podryw
Heartbreakers
2001 Jordana Geitz (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Jordana Geitz (gościnnie)
7.6 1999 Jordana Geitz (gościnnie)
6.9 1998 Jordana Geitz (gościnnie)
6.7
Udając Boga
Playing God
1997 Jordana Geitz (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jordana Geitz (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Jordana Geitz (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Jordana Geitz (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Jordana Geitz (gościnnie)
7.0 1995 Jordana Geitz (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Jordana Geitz (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jordana Geitz (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Jordana Geitz (gościnnie)
6.8 1993 Jordana Geitz (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Jordana Geitz (gościnnie)
7.2 1992 Jordana Geitz (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Jordana Geitz (gościnnie)
7.3
Wspaniały Louis
Super, The
1991 Jordana Geitz (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Jordana Geitz (gościnnie)
7.4 1990 Jordana Geitz (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Jordana Geitz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stacey Travis filmy Stacey Travis najlepsze filmy Stacey Travis zdjęcia Stacey Travis galeria Stacey Travis biografia Stacey Travis nominacje Stacey Travis nagrody i wyróżnienia Stacey Travis filmografia Stacey Travis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.