Sprague Grayden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Eva (gościnnie)
5.8 2010 Eva (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Donna Lerner
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Eva (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Eva (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Eva (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Denise (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Eva (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Gordon (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Eva (gościnnie)
7.3 2004 Sprague Grayden (gościnnie)
0.0 2003 Eva (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Eva (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Darby (gościnnie)
7.9 2002 Eva (gościnnie)
7.3 2002 Tonya Rush (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Eva (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Eva (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Anita Miller (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Eva (gościnnie)
0.0

0 Eva (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sprague Grayden filmy Sprague Grayden najlepsze filmy Sprague Grayden zdjęcia Sprague Grayden galeria Sprague Grayden biografia Sprague Grayden nominacje Sprague Grayden nagrody i wyróżnienia Sprague Grayden filmografia Sprague Grayden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.