Spencer Treat Clark
Data urodzenia: 1987-09-24
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Zadebiutował w filmie "Arlington Road" Dalsze jego filmy to: "Podwójne zagrożenie", "Gladiator" i "Niezniszczalny". Wystąpił także w tasiemcowym serialu TV "Another World", pilocie serialu TV "Long Island Fever" i filmie TV "It Was Him or Us". Pojawił się również na scenie w "Who's on Top?" w reżyserii Jamesa Lapine'a. Przez cztery lata był członkiem Symphony for the United Nations (SUN), organizacji zajmującej się propagowaniem uniwersalnego języka muzyki wśród narodów świata i działalnością charytatywną na rzecz dzieci.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kenny Chatham (gościnnie)
0.0 2011 Kenny Chatham (gościnnie)
0.0 2010 Kenny Chatham (gościnnie)
4.4 2010 Kenny Chatham (gościnnie)
6.8
Ostatni dom po lewej
Last House on the Left, The
2009 Kenny Chatham (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kenny Chatham (gościnnie)
8.1 2000 Kenny Chatham (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 Kenny Chatham (gościnnie)
7.6 1999 Kenny Chatham (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Kenny Chatham (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Kenny Chatham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Spencer Treat Clark filmy Spencer Treat Clark najlepsze filmy Spencer Treat Clark zdjęcia Spencer Treat Clark galeria Spencer Treat Clark biografia Spencer Treat Clark nominacje Spencer Treat Clark nagrody i wyróżnienia Spencer Treat Clark filmografia Spencer Treat Clark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.