Spalding Gray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1996 Simon Veatch
7.3
Ostatni dzwonek
Glory Daze
1995 Ojciec Jacka
7.7
Król wzgórza
King of the Hill
1993 Mr. Mungo (pokoj 310)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Dr Jack Miller
7.4
Serce Klary
Clara's Heart
1988 dr Peter Epstein
5.2
Anglik w Nowym Jorku
Stars and Bars
1988 Czcigodny Cardew
10.0 1987
8.1
Pola śmierci
Killing Fields, The
1984 Amerykański Konsul

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Spalding Gray filmy Spalding Gray najlepsze filmy Spalding Gray zdjęcia Spalding Gray galeria Spalding Gray biografia Spalding Gray nominacje Spalding Gray nagrody i wyróżnienia Spalding Gray filmografia Spalding Gray aktor Spalding Gray scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.