Sorrell Booke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1991 (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Lionel (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Roger Davidson (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
8.6 1982 Szejk (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)
8.2
Druga strona północy
Other Side of Midnight, The
1977 Lanchon
10.0 1977 (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Lucius Kergo (gościnnie)
7.0 1977 Charles Lefkowitz (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Phil Greenberg (gościnnie)
10.0 1976 Ojciec Phillipe (gościnnie)
10.0 1976 Pan Finley (gościnnie)
7.8 1976 Szef Hogg (gościnnie)
6.8 1974 Wade G. Ward (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pan Watson (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
8.5 1973 Herbie (gościnnie)
6.8 1972 Szeryf Hodges (1974) (gościnnie)
7.9 1972 Generał brygady Bradley Barker (1972)
10.0 1971 Otto (gościnnie)
6.4 1968 Doktor Sam Berman (gościnnie)
7.7 1968 J.J. Stringer / Bertie Hastings
10.0 1967 Timmons (gościnnie)
6.9 1967 Arthur Justin (gościnnie)
8.0 1966 Pułkownik Coolpepper
10.0 1966 William Smith (gościnnie)
6.6 1966 Peter Kiri (gościnnie)
8.2 1965 Heisel (gościnnie)
8.4 1965 Chip Tyler (gościnnie)
7.0 1964 Max Rice (gościnnie)
10.0 1964 Sierżant Aaronson (gościnnie)
8.0 1963 Larry Gorman (gościnnie)
10.0 1961 Jake Resnick (1963) (gościnnie)
8.5 1961 (gościnnie)
6.6 1960 Sam Frazier (gościnnie)
10.0 1959 Max Pappas (gościnnie)
10.0 1959 Hugo (gościnnie)
8.5 1958 Wujek George (gościnnie)
7.4 1955 Gerald Pandy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sorrell Booke filmy Sorrell Booke najlepsze filmy Sorrell Booke zdjęcia Sorrell Booke galeria Sorrell Booke biografia Sorrell Booke nominacje Sorrell Booke nagrody i wyróżnienia Sorrell Booke filmografia Sorrell Booke aktor Sorrell Booke reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.