Sophina Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Gayle Carver (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Katrina Bishop (gościnnie)
8.3 2006 Katrina Bishop (gościnnie)
0.0 2005 Katrina Bishop (gościnnie)
7.6 2005 Katrina Bishop (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Katrina Bishop (gościnnie)
8.7 2003 Katrina Bishop (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Katrina Bishop (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Katrina Bishop (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sophina Brown filmy Sophina Brown najlepsze filmy Sophina Brown zdjęcia Sophina Brown galeria Sophina Brown biografia Sophina Brown nominacje Sophina Brown nagrody i wyróżnienia Sophina Brown filmografia Sophina Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.