Soo Drouet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1999 Sue Rudkin (gościnnie)
0.0 1993 Mary Quance
0.0 1993 Fiametta de Sica (1994) (gościnnie)
8.3 1992 Maryann (gościnnie)
7.3
Robin Hood: Książę złodziei
Robin Hood: Prince of Thieves
1991 Fanny
7.0 1991 Porter (gościnnie)
5.0 1990 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9 1986 Soo Drouet (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Monica (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Soo Drouet filmy Soo Drouet najlepsze filmy Soo Drouet zdjęcia Soo Drouet galeria Soo Drouet biografia Soo Drouet nominacje Soo Drouet nagrody i wyróżnienia Soo Drouet filmografia Soo Drouet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.