Sonya Walger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Penelope Hume
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Penelope Hume
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Penelope Hume
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Penelope Hume
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Penelope Hume
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Penelope Hume
7.3 2004 Jane Parsons (gościnnie)
5.0
Para za parą
Coupling
2003 Penelope Hume
8.2 2003 Penelope Hume
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Penelope Hume
0.0 1998 Penelope Hume
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Penelope Hume
6.0 1995 Penelope Hume

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonya Walger filmy Sonya Walger najlepsze filmy Sonya Walger zdjęcia Sonya Walger galeria Sonya Walger biografia Sonya Walger nominacje Sonya Walger nagrody i wyróżnienia Sonya Walger filmografia Sonya Walger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.