Sonya Eddy
Data urodzenia: Concord, K

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Freddie (gościnnie)
0.0 2010 Sally (gościnnie)
7.3 2009 Wściekła matka (gościnnie)
8.0 2007 Sally (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Sally (gościnnie)
8.7 2005 Sally (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Sally (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Vanessa (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Sally (gościnnie)
7.5 2002 Opal (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Sally (gościnnie)
7.4 2001 Sally (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Sally (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Sally (gościnnie)
0.0 2000 Sally (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Sally (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dyspozytorka taksówek (2007) (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Sally (gościnnie)
7.0 1999 Sally (gościnnie)
7.8 1998 Sally (gościnnie)
8.8 1998 Sally (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Sally (gościnnie)
7.9 1997 Sally (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Sally (gościnnie)
7.0 1996 Sally (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Sally (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Sally (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sally (gościnnie)
9.0 1992 Sally (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Sally (gościnnie)
7.3 1990 Sally (gościnnie)
7.4 1990 Sally (gościnnie)
7.2 1988 Sally (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Arlene / Betty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonya Eddy filmy Sonya Eddy najlepsze filmy Sonya Eddy zdjęcia Sonya Eddy galeria Sonya Eddy biografia Sonya Eddy nominacje Sonya Eddy nagrody i wyróżnienia Sonya Eddy filmografia Sonya Eddy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.