Sonny Vellozzi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Członek klubu country (gościnnie)
6.2
Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2009 Członek klubu country (gościnnie)
0.0 2009 Członek klubu country (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Członek klubu country (gościnnie)
0.0 2003 Członek klubu country (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Członek klubu country (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Członek klubu country (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Członek klubu country (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Członek klubu country (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonny Vellozzi filmy Sonny Vellozzi najlepsze filmy Sonny Vellozzi zdjęcia Sonny Vellozzi galeria Sonny Vellozzi biografia Sonny Vellozzi nominacje Sonny Vellozzi nagrody i wyróżnienia Sonny Vellozzi filmografia Sonny Vellozzi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.