Sonny Shroyer
Data urodzenia: 1935-08-28
Miejsce urodzenia: Valdosta, Georgia, USA
Stan cywilny: żona Paula, 2 synów: Chris i Mark

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
0.0 2011 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
0.0 2010 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
0.0 2010 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
0.0 2009 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
7.7
Zaklinacz deszczu
Rainmaker, The
1997 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
8.7 1994 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
8.3 1991 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
6.0 1988 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
6.3 1986 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
10.0 1980 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
7.0 1979 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
8.5 1979 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
7.3
Mistrz kierownicy ucieka
Smokey and the Bandit
1977 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant
7.8 1976 Trener Paul "Niedźwiedź" Bryant

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonny Shroyer filmy Sonny Shroyer najlepsze filmy Sonny Shroyer zdjęcia Sonny Shroyer galeria Sonny Shroyer biografia Sonny Shroyer nominacje Sonny Shroyer nagrody i wyróżnienia Sonny Shroyer filmografia Sonny Shroyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.