Sonia Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Darla Martini (gościnnie)
8.3 2011 Darla Martini (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Bean (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pacjentka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pacjentka (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pacjentka (gościnnie)
6.9
Park Jurajski 3
Jurassic Park III
2001 Pacjentka (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0 2000 Pacjentka (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pacjentka (gościnnie)
10.0 1996 Pacjentka (gościnnie)
6.9 1994 Pacjentka (gościnnie)
10.0 1993 Pacjentka (gościnnie)
7.6 1993 Pacjentka (gościnnie)
7.0
Ze śmiercią jej do twarzy
Death Becomes Her
1992 Pacjentka (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Pacjentka (gościnnie)
0.0

0 Pacjentka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonia Jackson filmy Sonia Jackson najlepsze filmy Sonia Jackson zdjęcia Sonia Jackson galeria Sonia Jackson biografia Sonia Jackson nominacje Sonia Jackson nagrody i wyróżnienia Sonia Jackson filmografia Sonia Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.