Sonia Graham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1994 Beryl Doyle
8.7 1990 Lady Dalgleish (gościnnie)
5.0 1990 Pani Eastman (gościnnie)
0.0 1989 Kobieta (gościnnie)
6.0 1988 Evgenia Estafis
0.0 1979 Pani Simkins (1980)
4.0 1974 Martha Parrish
0.0 1970 Pani Simkins (1980)
10.0 1964 Pani Phillips (gościnnie)
8.8 1964 Alma Furness
0.0 1962 Maggie Clifford/Brent
4.7 1955 Kate Edwards (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sonia Graham filmy Sonia Graham najlepsze filmy Sonia Graham zdjęcia Sonia Graham galeria Sonia Graham biografia Sonia Graham nominacje Sonia Graham nagrody i wyróżnienia Sonia Graham filmografia Sonia Graham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.