Sofia Milos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2008 Aurora (gościnnie)
7.0 2006 Aurora (gościnnie)
7.3 2004 Det. Yelina Salas (gościnnie)
8.0 2002 Aurora (gościnnie)
7.3 2002 Det. Yelina Salas
5.8
Zakon
Order, The
2001 Aurora (gościnnie)
7.4 2001 Aurora (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Annalisa (gościnnie)
5.5 1998 Aurora (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Aurora (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Aurora (gościnnie)
10.0 1995 Aurora (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Aurora (gościnnie)
8.0 1993 Aurora (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sofia Milos filmy Sofia Milos najlepsze filmy Sofia Milos zdjęcia Sofia Milos galeria Sofia Milos biografia Sofia Milos nominacje Sofia Milos nagrody i wyróżnienia Sofia Milos filmografia Sofia Milos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.