Sławomira Łozińska
Data urodzenia: 1953-04-08
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: mąż Janusz Olejniczak (rozwód)

Biografia:
Aktorka warszawskiego Teatru Narodowego (1973-86, 1988-90). W latach 1990-94 występowała w Teatrze Nowym w Warszawie, w latach 1993-94 także w Teatrze Adekwatnym. Obecnie (od 1997) pełni funkcję koordynatora pracy artystycznej Teatru Narodowego.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Decka (gościnnie)
6.5 2010 Decka (gościnnie)
7.7 2007 Decka (gościnnie)
8.2 2005 Decka (gościnnie)
5.8 2002 Decka (gościnnie)
5.6 2001 Decka (gościnnie)
4.3 2001 Decka (gościnnie)
5.8 2001 Decka (gościnnie)
3.6 2001 Decka (gościnnie)
6.4 2000 Decka (gościnnie)
8.0 1999 Decka (gościnnie)
5.3 1999 Decka (gościnnie)
6.9 1998 Decka (gościnnie)
5.2 1995 Decka (gościnnie)
6.1 1994 Decka (gościnnie)
7.6 1988 Decka (gościnnie)
6.5 1988 Decka (gościnnie)
7.0 1987 Decka (gościnnie)
6.3 1986 Decka (gościnnie)
4.5 1986 Decka (gościnnie)
6.6 1986 Decka (gościnnie)
7.1 1983 Decka (gościnnie)
8.3 1983 Decka (gościnnie)
7.6 1982 Decka (gościnnie)
3.9 1981 Decka (gościnnie)
6.3 1979 Decka (gościnnie)
5.4 1979 Decka (gościnnie)
7.3 1979 Decka (gościnnie)
6.8 1978 Decka (gościnnie)
5.3 1977 Decka (gościnnie)
7.8 1976 Decka (gościnnie)
6.7 1975 Decka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomira Łozińska filmy Sławomira Łozińska najlepsze filmy Sławomira Łozińska zdjęcia Sławomira Łozińska galeria Sławomira Łozińska biografia Sławomira Łozińska nominacje Sławomira Łozińska nagrody i wyróżnienia Sławomira Łozińska filmografia Sławomira Łozińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.