Sławomir Orzechowski
Data urodzenia: 1958-07-06
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lipke (gościnnie)
6.6 2011 Lipke (gościnnie)
4.9 2011 Lipke (gościnnie)
7.0 2011 Lipke (gościnnie)
7.2 2011 Stefan, przyjaciel Ireny
7.4 2010 Lipke (gościnnie)
7.0 2010 Lipke (gościnnie)
6.7 2010 Lipke (gościnnie)
7.4 2009 Lipke (gościnnie)
6.1 2009 Lipke (gościnnie)
6.4 2009 Lipke (gościnnie)
8.1 2008 Lipke (gościnnie)
4.0 2008 Lipke (gościnnie)
6.3 2008 Lipke (gościnnie)
5.4 2007 Lipke (gościnnie)
6.8 2007 Lipke (gościnnie)
6.8 2007 Lipke (gościnnie)
4.6 2007 Lipke (gościnnie)
4.4 2006 Lipke (gościnnie)
5.7 2006 Lipke (gościnnie)
6.5 2006 Lipke (gościnnie)
5.0 2005 Lipke (gościnnie)
5.3 2005 Lipke (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Lipke (gościnnie)
5.0 2004 Lipke (gościnnie)
6.9 2004 Lipke (gościnnie)
8.1 2003 Lipke (gościnnie)
6.7 2003 Lipke (gościnnie)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Rozdym (polski dubbing)
7.4 2002 Lipke (gościnnie)
6.1 2002 Lipke (gościnnie)
6.8 2002 Lipke (gościnnie)
7.2 2002 Lipke (gościnnie)
7.0 2001 Lipke (gościnnie)
7.2 2001 Lipke (gościnnie)
6.3 2001 Lipke (gościnnie)
7.8 2000 Lipke (gościnnie)
5.9 2000 Lipke (gościnnie)
2.4 2000 Lipke (gościnnie)
5.6 2000 Lipke (gościnnie)
1.7 2000 Lipke (gościnnie)
6.5 1999 Lipke (gościnnie)
3.5 1999 Lipke (gościnnie)
5.3 1999 Lipke (gościnnie)
7.3 1999 Lipke (gościnnie)
6.4 1999 Lipke (gościnnie)
5.7 1999 Lipke (gościnnie)
7.0 1998 Lipke (gościnnie)
6.9 1998 Lipke (gościnnie)
7.8 1997 Lipke (gościnnie)
6.9 1997 Lipke (gościnnie)
3.0 1997 Lipke (gościnnie)
7.4 1997 Lipke (gościnnie)
7.4 1996 Lipke (gościnnie)
7.0 1996 Lipke (gościnnie)
6.5 1995 Lipke (gościnnie)
5.2 1995 Lipke (gościnnie)
6.7 1995 Lipke (gościnnie)
5.0 1994 Lipke (gościnnie)
6.5 1994 Lipke (gościnnie)
5.1 1993 Lipke (gościnnie)
7.6
Psy
1992 Lipke (gościnnie)
6.8 1991 Lipke (gościnnie)
6.0 1990 Lipke (gościnnie)
7.6 1988 Lipke (gościnnie)
7.5 1988 Lipke (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Lipke (gościnnie)
6.5 1985 Lipke (gościnnie)
6.4 1984 Lipke (gościnnie)
7.5 1984 Lipke (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Lipke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Orzechowski filmy Sławomir Orzechowski najlepsze filmy Sławomir Orzechowski zdjęcia Sławomir Orzechowski galeria Sławomir Orzechowski biografia Sławomir Orzechowski nominacje Sławomir Orzechowski nagrody i wyróżnienia Sławomir Orzechowski filmografia Sławomir Orzechowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.