Sławomir Gwizdak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Dozorca (gościnnie)
6.5 2011 Policjant (gościnnie)
6.7 2008 Pasażer autobusu (gościnnie)
4.0 2008 Policjant (gościnnie)
6.3 2008 Listonosz (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sławomir Gwizdak filmy Sławomir Gwizdak najlepsze filmy Sławomir Gwizdak zdjęcia Sławomir Gwizdak galeria Sławomir Gwizdak biografia Sławomir Gwizdak nominacje Sławomir Gwizdak nagrody i wyróżnienia Sławomir Gwizdak filmografia Sławomir Gwizdak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.