Sky Dumont
Data urodzenia: 1947-05-20
Miejsce urodzenia: Buenos Aires, Argentyna
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Cosima von Borsody (1995 - 2000, rozwód); 2. Mirja Becker (od 2000), 2 dzieci: Tara Iracema Sophie (ur. 17.05.2001) i Fayn Mark Gordon (ur. 03.08.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Raimund Bruckmann
6.0 2010 Jean Du Merzac
8.0
Speer i On
Speer und er
2005 Kenneth Galbraith
7.9
Biedni milionerzy
Arme Millionäre
2005 Paul Gabriel
0.0 2002 (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000 Michael Kampmann
7.3
Oczy szeroko zamknięte
Eyes Wide Shut
1999 Sandor Szavost
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Juan Alvarado (gościnnie)
10.0 1998 (gościnnie)
3.0 1997 (gościnnie)
0.0 1995 Herwig Altenberg / Torsten Falk (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Carl (gościnnie)
0.0 1993
8.8 1992 Len Creighton
6.5 1992 Thomas Tauber (gościnnie)
9.0 1989 Dr Fiedler
0.0 1989 Dr Erick Zurbriggen (1989) / Dr Herzog (1998-1999)
0.0 1986 Guido von Trenz
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Oficer na 'Weserze' (niewymieniony w czołówce)
0.0 1983 Sąsiad
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 Hrabia Galeano Ciano
8.3 1983 Baron von Eiger (gościnnie)
7.7
Okręt
Boot, Das
1981 Oficer pokładowy na "Weserze"(niewymieniony w czołówce)
6.8
Na drugą stronę
Night Crossing
1981 Ziegler
5.0 1981 Dozorca w barze (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1974 Tex (gościnnie)
6.2 1974 Brinkmann / Hofner / Konrad Kelpe / Arthur Hanau (gościnnie)
10.0 1969 Manuel Derrick / Kardorff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sky Dumont filmy Sky Dumont najlepsze filmy Sky Dumont zdjęcia Sky Dumont galeria Sky Dumont biografia Sky Dumont nominacje Sky Dumont nagrody i wyróżnienia Sky Dumont filmografia Sky Dumont aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.