Simone Buchanan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Mama
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Mitchie Bell (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Jenny Spiro (gościnnie)
6.0 1995 Laura Harris/Anna Dodwell
3.6 1994 Pielęgniarka Angie Cohen (gościnnie)
10.0 1989 Mickey Davis (gościnnie)
7.0 1986 Debbie Kelly (1986-1990)
0.0 1985 Rebecca Owens
0.0 1983
8.0 1982 Donna Jackson (1984-1985)
8.0 1981 Sara Kennedy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simone Buchanan filmy Simone Buchanan najlepsze filmy Simone Buchanan zdjęcia Simone Buchanan galeria Simone Buchanan biografia Simone Buchanan nominacje Simone Buchanan nagrody i wyróżnienia Simone Buchanan filmografia Simone Buchanan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.