Simona Stašová
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Alexandra Kličková, mama Josefa
5.0 2004 Vera Lukesová
6.2
Kiedy słońce traci blask
Když se slunci nedaří
1995
0.0 1993 Blanka Behounková
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Barbara Bartels (dorosła)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simona Stašová filmy Simona Stašová najlepsze filmy Simona Stašová zdjęcia Simona Stašová galeria Simona Stašová biografia Simona Stašová nominacje Simona Stašová nagrody i wyróżnienia Simona Stašová filmografia Simona Stašová aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.