Simon Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Lord Godwyn (gościnnie)
8.0
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
2008 Lord Godwyn (gościnnie)
7.5 2008 Lord Godwyn (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1999 Lord Godwyn (gościnnie)
7.8 1999 Lord Godwyn (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lord Godwyn (gościnnie)
7.0
Następny dzień w raju
Another Day in Paradise
1998 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1998 Lord Godwyn (gościnnie)
7.0
Szacowna profesja
Respectable Trade, A
1998 Lord Godwyn (gościnnie)
7.0 1998 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1997 Lord Godwyn (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Lord Godwyn (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lord Godwyn (gościnnie)
6.0 1995 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1994 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1993 Lord Godwyn (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1992 Lord Godwyn (gościnnie)
6.8 1992 Lord Godwyn (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Lord Godwyn (gościnnie)
10.0 1990 Lord Godwyn (gościnnie)
8.1 1985 Lord Godwyn (gościnnie)
10.0 1984 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1983 Lord Godwyn (gościnnie)
0.0 1981 Lord Godwyn (gościnnie)
7.4 1981 Lord Godwyn (gościnnie)
10.0 1980 Lord Godwyn (gościnnie)
6.6
Więzień Zendy
Prisoner of Zenda, The
1979 Lord Godwyn (gościnnie)
10.0 1979 Lord Godwyn (gościnnie)
6.7 1971 Lord Godwyn (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Lord Godwyn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simon Williams filmy Simon Williams najlepsze filmy Simon Williams zdjęcia Simon Williams galeria Simon Williams biografia Simon Williams nominacje Simon Williams nagrody i wyróżnienia Simon Williams filmografia Simon Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.