Simon McBurney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Johann Burchard (gościnnie)
7.3
Szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
2011 Johann Burchard (gościnnie)
7.8
Rodzina Borgiów
The Borgias
2011 Johann Burchard (gościnnie)
7.0 2010 Johann Burchard (gościnnie)
7.5 2010 Johann Burchard (gościnnie)
7.4
Oniegin
Onegin
1999 Johann Burchard (gościnnie)
7.0
Kuzynka Bette
Cousin Bette
1998 Johann Burchard (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Johann Burchard (gościnnie)
7.6
Król Olch
Unhold, Der
1996 Johann Burchard (gościnnie)
5.0
Trójkąt namiętności
Business Affair, A
1994 Johann Burchard (gościnnie)
8.4 1994 Johann Burchard (gościnnie)
7.4
Tom i Viv
Tom & Viv
1994 Johann Burchard (gościnnie)
8.8
Pastor na obcasach
Vicar of Dibley, The
1994 Johann Burchard (gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Johann Burchard (gościnnie)
7.2 1982 Johann Burchard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simon McBurney filmy Simon McBurney najlepsze filmy Simon McBurney zdjęcia Simon McBurney galeria Simon McBurney biografia Simon McBurney nominacje Simon McBurney nagrody i wyróżnienia Simon McBurney filmografia Simon McBurney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.