Simon Chilvers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Paul
7.3 2001 Ojciec Keogh
0.0 2001 Charlie Parker (gościnnie)
0.0 2001 Lester
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Brian Toomey / Ian Mayhew / Llewelyn Griffiths (gościnnie)
10.0 1997 Bernie Levinson (gościnnie)
0.0 1994 Douglas (gościnnie)
0.0 1987 Sierżant Julian Flicker
8.0
W drodze
Shiralee, The
1987 Thaddeus
8.5 1984 Major Horden
0.0 1984
8.0 1981 Cameron McPherson (gościnnie)
10.0 1969 Nichols (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simon Chilvers filmy Simon Chilvers najlepsze filmy Simon Chilvers zdjęcia Simon Chilvers galeria Simon Chilvers biografia Simon Chilvers nominacje Simon Chilvers nagrody i wyróżnienia Simon Chilvers filmografia Simon Chilvers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.