Simon Carter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Gracz Tennisa (gościnnie)
0.0 1989 M. Guyon (gościnnie)
0.0 1987 bankier
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Lokaj (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Tate (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simon Carter filmy Simon Carter najlepsze filmy Simon Carter zdjęcia Simon Carter galeria Simon Carter biografia Simon Carter nominacje Simon Carter nagrody i wyróżnienia Simon Carter filmografia Simon Carter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.