Silvia Seidel
Data urodzenia: 1969-09-23
Miejsce urodzenia: Monachium, RFN (obecnie Niemcy)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004
5.2 2001 (gościnnie)
0.0 1997 Tatjana Herbst (gościnnie)
0.0 1992 Anja
0.0 1987 Anna Pelzer
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Silvia Seidel filmy Silvia Seidel najlepsze filmy Silvia Seidel zdjęcia Silvia Seidel galeria Silvia Seidel biografia Silvia Seidel nominacje Silvia Seidel nagrody i wyróżnienia Silvia Seidel filmografia Silvia Seidel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.