Silas Weir Mitchell
Data urodzenia: Filadelfia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Eddie Monroe
5.2 2010 Charles "Świr" Patoshik
0.0 2010 Charles "Świr" Patoshik
6.3 2010 Charles "Świr" Patoshik
3.0 2009 Charles "Świr" Patoshik
5.6 2009 Charles "Świr" Patoshik
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Arthur Coffey (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Charles "Świr" Patoshik
8.3 2006 Ken Olson (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Charles "Świr" Patoshik
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Charles "Świr" Patoshik
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Charles "Świr" Patoshik
7.5 2005 Charles "Świr" Patoshik
7.3 2004 David Scott (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Charles "Świr" Patoshik
7.5 2002 Menadżer drogerni (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Charles "Świr" Patoshik
7.3 2002 Ralph Durst (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Charles "Świr" Patoshik
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Charles "Świr" Patoshik
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Dion Corelli (gościnnie)
5.7
Patriota
Patriot, The
1998 Charles "Świr" Patoshik
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Charles "Świr" Patoshik
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Charles "Świr" Patoshik
6.1 1997 Charles "Świr" Patoshik
6.5 1997 Charles "Świr" Patoshik
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Charles "Świr" Patoshik
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Charles "Świr" Patoshik
7.6 1993 Charles "Świr" Patoshik
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dougie (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Charles "Świr" Patoshik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Silas Weir Mitchell filmy Silas Weir Mitchell najlepsze filmy Silas Weir Mitchell zdjęcia Silas Weir Mitchell galeria Silas Weir Mitchell biografia Silas Weir Mitchell nominacje Silas Weir Mitchell nagrody i wyróżnienia Silas Weir Mitchell filmografia Silas Weir Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.