Siemen Rühaak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2009 Dr Richard Schuhmann
0.0 2003 Peter Wagner (gościnnie)
0.0 2002 Martin Luger (2003) (gościnnie)
8.7
Klinika Berlin Centrum
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft
2000 Wengert (2002)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Robert Brock (2000)
7.0 1997 Günther Boysen (gościnnie)
0.0 1996 Felix
0.0 1995 Carsten Reiter (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Dr Roehrs
5.5 1995 Prof. Johannes Hängsberg (1995-2000)
5.0 1994 Bernd Meinhold (gościnnie)
10.0 1994 Martin Becker (1994-1995)
6.0 1993 Charles Warren
0.0 1989 Leo Busche
10.0 1986 (gościnnie)
5.0 1981 Ahel Murnaer / Christoph Kaufmann / Christoph Mahler (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Herbert Senk (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Siemen Rühaak filmy Siemen Rühaak najlepsze filmy Siemen Rühaak zdjęcia Siemen Rühaak galeria Siemen Rühaak biografia Siemen Rühaak nominacje Siemen Rühaak nagrody i wyróżnienia Siemen Rühaak filmografia Siemen Rühaak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.