Siegfried Rauch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2008 Dr. Roman Melchinger
0.0 2000 Max Hafer
0.0 1995 Hubert Welz (gościnnie)
6.0 1993 Lord Ravenhurst
0.0 1990 (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Florian Behringer
0.0 1986 Burger
0.0 1983 Pan Hornung
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 Ernst Bayer
7.5 1981 Kapitan Jakob Paulsen
6.8 1980 Old Shatterhand
8.0 1980 Kurt Gruber
7.1
Ucieczka na Atenę
Escape to Athena
1979 Braun
0.0 1979 Profesor Fischer
7.0 1978 Karl (gościnnie)
9.0 1977 Thomas Lieven
0.0 1975 Mathias Wenzel
0.0 1975 Gernicot
0.0 1974 Léon (gościnnie)
6.2 1974 Winterstein / Mohr (gościnnie)
4.0 1973 Płk Pinares
7.0 1973 Buchmeister (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Siegfried Rauch filmy Siegfried Rauch najlepsze filmy Siegfried Rauch zdjęcia Siegfried Rauch galeria Siegfried Rauch biografia Siegfried Rauch nominacje Siegfried Rauch nagrody i wyróżnienia Siegfried Rauch filmografia Siegfried Rauch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.