Sian Webber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Prawniczka
7.1
Poza podejrzeniem
Above Suspicion
2009 Pani Stephens
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Pamela Daniels (gościnnie)
6.0 1995 Rachel Palmer (1995) (gościnnie)
7.0 1993 Louise (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Christine Salzer (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 DCI Jordan (gościnnie)
0.0 1985 Emma Neesome (1987-1989)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sian Webber filmy Sian Webber najlepsze filmy Sian Webber zdjęcia Sian Webber galeria Sian Webber biografia Sian Webber nominacje Sian Webber nagrody i wyróżnienia Sian Webber filmografia Sian Webber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.