Siân Phillips
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Adele Goffe (gościnnie)
0.0 2000 Meg Lewis
6.6 1997 Królowa Eleanor
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lady Annabel Butler (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Adrian
0.0 1994 Rachel Hardcastle (gościnnie)
6.9
Pożyczalscy
Borrowers, The
1992 Pani Driver
0.0 1990 (gościnnie)
8.2
Ludzie Smiley'a
Smiley's People
1982 Ann Smiley
10.0
Churchill w niełasce
Winston Churchill: The Wilderness Years
1981 Clementine Churchill
6.2 1980 Pani Henska (gościnnie)
8.0 1980 Pani Dalgleish
8.2
Druciarz, krawiec, żołnierz, szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
1979 Ann Smiley
10.0
Zbrodnia i kara
Crime and Punishment
1979 Katerina Ivanovna
0.0 1979 Przewodniczka Furii
0.0 1978 Królowa Boudicca
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Liwia
0.0 1975 Beth Morgan
9.0 1974 Pani Patrick Campbell
7.0 1965 Anna Voinitseva, wdowa / Hesione Hushabye / Księżna z Berwich
5.5 1963 Anna (gościnnie)
7.6 1955 Kate Grant / Dona Ana

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Siân Phillips filmy Siân Phillips najlepsze filmy Siân Phillips zdjęcia Siân Phillips galeria Siân Phillips biografia Siân Phillips nominacje Siân Phillips nagrody i wyróżnienia Siân Phillips filmografia Siân Phillips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.