Shôzô Îzuka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Hisahide Matsunaga (głos)
8.3 2008 Al Cabone (głos)
8.4 2008 Gozen (głos)
5.1 2008 Jumba (głos)
10.0 2008 John Wayne (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Pureshio (głos) (gościnnie)
7.8 2007 Gozen (głos)
7.2 2007 Profesor Kamata (głos)
6.2 2007 Kujiraoka (głos)
8.2 2006 Genjimaru (głos)
6.7 2006 Kimura (głos)
8.7 2006 Doktor Kuma (głos)
8.1 2005 Tony (głos)
7.0 2004 Doktor Asakusa (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Barragan (głos)
7.0 2002 Generał (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Genya Tachibana (głos)
7.5 2000 Daimao (głos) (gościnnie)
10.0 2000 Generał (głos)
5.5 2000 Profesor Kômyôji (głos)
8.1 1998 (głos)
6.9 1997 Bishamon (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Nappa (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Cyborg #8 (głos)
8.5 1995 Dhalsim
6.3 1994 Honda (głos)
0.0 1992 Siodlenne Sebastian
7.6 1992 Enki (głos)
6.5 1992 Tetsugyu (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Kakuja (głos)
0.0 1989 Kousuke Tamura (głos)
9.1 1988 Hans Dietrich von Seeckt (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Cyborg "Ósemek" #8/Miira (głos)
6.0
Alicja w Krainie Czarów
Fushigina kuni-no alice
1983 Humpty Dumpty (głos)
7.0 1982 Dan Blood (głos)
7.7 1981 Joe Dan (głos)
7.5 1979 Bison / Camilla / Clamp / Crown / Eschonbach / Guevil / Hamble / Sagred / Ryu Jose
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Balbas / Ryuuzaki Isamu / Douglas Banks (głos)
4.9 1978 Machine Bem (głos)
7.0 1977 Jyangyaru Rui (głos)
10.0 1975 Tetsujin Kamen / Golden Kamen (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shôzô Îzuka filmy Shôzô Îzuka najlepsze filmy Shôzô Îzuka zdjęcia Shôzô Îzuka galeria Shôzô Îzuka biografia Shôzô Îzuka nominacje Shôzô Îzuka nagrody i wyróżnienia Shôzô Îzuka filmografia Shôzô Îzuka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.