Shohreh Aghdashloo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Afsoun Hamidi (gościnnie)
0.0 2010 Afsoun Hamidi (gościnnie)
0.0 2010 Afsoun Hamidi (gościnnie)
7.5
Dom Saddama
House of Saddam
2008 Afsoun Hamidi (gościnnie)
7.4 2006 Afsoun Hamidi (gościnnie)
7.2
Egzorcyzmy Emily Rose
Exorcism of Emily Rose, The
2005 Afsoun Hamidi (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Helen Crawford (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Afsoun Hamidi (gościnnie)
9.0 1992 Afsoun Hamidi (gościnnie)
8.3 1992 Afsoun Hamidi (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Mina (głos) (gościnnie)
0.0

0 Afsoun Hamidi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shohreh Aghdashloo filmy Shohreh Aghdashloo najlepsze filmy Shohreh Aghdashloo zdjęcia Shohreh Aghdashloo galeria Shohreh Aghdashloo biografia Shohreh Aghdashloo nominacje Shohreh Aghdashloo nagrody i wyróżnienia Shohreh Aghdashloo filmografia Shohreh Aghdashloo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.