Shirley Rumierk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Joan (gościnnie)
7.4 2009 Joan (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Joan (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Rebecca Vidal (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Joan (gościnnie)
6.8 2008 Joan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shirley Rumierk filmy Shirley Rumierk najlepsze filmy Shirley Rumierk zdjęcia Shirley Rumierk galeria Shirley Rumierk biografia Shirley Rumierk nominacje Shirley Rumierk nagrody i wyróżnienia Shirley Rumierk filmografia Shirley Rumierk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.