Shirley Jordan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Pani Pillsbury (gościnnie)
5.9
Absolwentka
Post Grad
2009 Pielęgniarka (gościnnie)
5.0 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
5.0 2008 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 2007 Pielęgniarka (gościnnie)
8.3 2006 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 2002 Reporter (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Zastępca szeryfa (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 1999 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 1997 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9 1996 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Lekarka (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shirley Jordan filmy Shirley Jordan najlepsze filmy Shirley Jordan zdjęcia Shirley Jordan galeria Shirley Jordan biografia Shirley Jordan nominacje Shirley Jordan nagrody i wyróżnienia Shirley Jordan filmografia Shirley Jordan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.