Shinya Ôwada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Ichiro (gościnnie)
8.7 2008 Toshiyo Okubo
7.8 2008 (gościnnie)
5.5 2008 Joji, ojciec Yabu (gościnnie)
8.0 2007 (gościnnie)
7.0 2007 Goro Yoshida
5.5 2006 Yoshio Tatsumura (gościnnie)
7.0 2005 (gościnnie)
8.0 2003 Okumura Shiro
6.8 2003 Keiji Ujiie
0.0 1997 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shinya Ôwada filmy Shinya Ôwada najlepsze filmy Shinya Ôwada zdjęcia Shinya Ôwada galeria Shinya Ôwada biografia Shinya Ôwada nominacje Shinya Ôwada nagrody i wyróżnienia Shinya Ôwada filmografia Shinya Ôwada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.