Shinpei Takagi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Hikaru Hitachiin
7.4 2011 Hikaru Hitachiin
0.0 2009 Atsushi
7.8 2009 Sakon Akabane
7.4 2009 Kensuke Koga
7.6 2009 Okawara jako nastolatek
8.0 2007 Retsu Fukami

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shinpei Takagi filmy Shinpei Takagi najlepsze filmy Shinpei Takagi zdjęcia Shinpei Takagi galeria Shinpei Takagi biografia Shinpei Takagi nominacje Shinpei Takagi nagrody i wyróżnienia Shinpei Takagi filmografia Shinpei Takagi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.