Shiho Harumi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Tetsukichi Oshima (gościnnie)
7.4 2008 Nokubo (gościnnie)
8.5 2008 Yoji Shimada (gościnnie)
9.0 2008 Kijima (gościnnie)
8.3 2007 Norihiko Yasukawa
10.0 2007 (gościnnie)
8.6 2006 Sprzedawca puddingu w szkole (gościnnie)
0.0 1996 Funagi

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shiho Harumi filmy Shiho Harumi najlepsze filmy Shiho Harumi zdjęcia Shiho Harumi galeria Shiho Harumi biografia Shiho Harumi nominacje Shiho Harumi nagrody i wyróżnienia Shiho Harumi filmografia Shiho Harumi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.