Shigezou Sasaoka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Sekioh (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Kapitan Jekyll (głos)
8.2 1990 Cyrkowy Mistrz skoków przez pierścienie (głos)
10.0 1981 (głos)
5.5 1975 Thief (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shigezou Sasaoka filmy Shigezou Sasaoka najlepsze filmy Shigezou Sasaoka zdjęcia Shigezou Sasaoka galeria Shigezou Sasaoka biografia Shigezou Sasaoka nominacje Shigezou Sasaoka nagrody i wyróżnienia Shigezou Sasaoka filmografia Shigezou Sasaoka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.