Shigeru Shibuya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Korespondent wiadomości (głos) (gości
8.3 2006 Mężczyzna w średnim wieku (głos) (goś
7.5 2006 Osamu Sakaguchi (głos)
8.5 2004 Eiji (głos)
7.9 2003 Novem (głos)
8.1 2003 Carason (głos)
6.2 2003 Tadashi Nanase (głos)
9.0 2003 Juno Myor (głos) (gościnnie)
8.2 2002 Yutaka (głos)
8.7 2002 Jackie Tonomura (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 (głos)
7.7
FLCL
Furi Kuri
2000 Gracz (głos)
7.5
Boska Ceres
Ayashi no Ceres
2000 Kazuma Aogiri (głos)
8.4 2000 Souei (głos)
6.0 2000 Gon (głos)
7.8 1999 Keisuke Saji (głos)
7.5 1998 Gene Starwind (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shigeru Shibuya filmy Shigeru Shibuya najlepsze filmy Shigeru Shibuya zdjęcia Shigeru Shibuya galeria Shigeru Shibuya biografia Shigeru Shibuya nominacje Shigeru Shibuya nagrody i wyróżnienia Shigeru Shibuya filmografia Shigeru Shibuya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.