Sherman Augustus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lyle Durbin (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Suge Lima (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Lyle Durbin (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lyle Durbin (gościnnie)
7.3 2002 Lyle Durbin (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lyle Durbin (gościnnie)
6.7
Mexican
Mexican, The
2001 Lyle Durbin (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Lyle Durbin (gościnnie)
6.8 1996 Lyle Durbin (gościnnie)
7.6 1995 Lyle Durbin (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Lyle Durbin (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lyle Durbin (gościnnie)
7.6 1993 Lyle Durbin (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Lyle Durbin (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Lyle Durbin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sherman Augustus filmy Sherman Augustus najlepsze filmy Sherman Augustus zdjęcia Sherman Augustus galeria Sherman Augustus biografia Sherman Augustus nominacje Sherman Augustus nagrody i wyróżnienia Sherman Augustus filmografia Sherman Augustus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.