Shelly Desai
Data urodzenia: 1935-12-03
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie Brytyjskie (obecnie Indie)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Miguel
6.9 2009 Właściciel sklepu ze sprzętem komputerowym (gościnnie)
8.1 2009 (gościnnie)
7.2 2009 Carlos
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Hwang (gościnnie)
8.5 2000 Właściciel auto-serwisu (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Taksówkarz
3.4
Żyleta
Barb Wire
1996 Sharif
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Pracownica w motelu (gościnnie)
5.9
Milczenie baranów
Silenzio dei prosciutti, Il
1994 Trick
5.9
Zabaweczki
Toys
1992 Shimera
9.0 1992 Habib (gościnnie)
7.7
Thelma i Louise
Thelma & Louise
1991 Pracownica hotelu
7.5 1987 Igor (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 V'Sal (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Rajiv (gościnnie)
7.1 1982 Ahjai Sihkan (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sklepikarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shelly Desai filmy Shelly Desai najlepsze filmy Shelly Desai zdjęcia Shelly Desai galeria Shelly Desai biografia Shelly Desai nominacje Shelly Desai nagrody i wyróżnienia Shelly Desai filmografia Shelly Desai aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.