Shelly Cole
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Siostra Maldonado (gościnnie)
0.0 2010 Siostra Maldonado (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Siostra Maldonado (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.3 2004 Elva (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Siostra Maldonado (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.6 2000 Siostra Maldonado (gościnnie)
7.6 1993 Siostra Maldonado (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shelly Cole filmy Shelly Cole najlepsze filmy Shelly Cole zdjęcia Shelly Cole galeria Shelly Cole biografia Shelly Cole nominacje Shelly Cole nagrody i wyróżnienia Shelly Cole filmografia Shelly Cole aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.