Shelby Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Leah (gościnnie)
7.3
Inna
Awkward.
2011 Danielle (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Leah (gościnnie)
0.0 2005 Leah (gościnnie)
7.4 2005 Leah (gościnnie)
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Leah (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Stacy Chase (w wieku 13 lat) (gościnnie)
8.8 2001 Leah (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shelby Young filmy Shelby Young najlepsze filmy Shelby Young zdjęcia Shelby Young galeria Shelby Young biografia Shelby Young nominacje Shelby Young nagrody i wyróżnienia Shelby Young filmografia Shelby Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.