Sheila White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1992 Moyra Sheffield
0.0 1991 Avril
0.0 1982 Dixie
8.0 1979 Sharon (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Messalina
9.0 1975 Keren
0.0 1968 Tip-Toes (gościnnie)
8.6 1962 Billie Stevens (1967) / Anne Weston (1970) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sheila White filmy Sheila White najlepsze filmy Sheila White zdjęcia Sheila White galeria Sheila White biografia Sheila White nominacje Sheila White nagrody i wyróżnienia Sheila White filmografia Sheila White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.