Sheila Reid
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paige Bonham (gościnnie)
7.5 2008 Paige Bonham (gościnnie)
8.0 2007 Paige Bonham (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Paige Bonham (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Paige Bonham (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Paige Bonham (gościnnie)
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Paige Bonham (gościnnie)
8.5
Zimowy gość
Winter Guest, The
1997 Paige Bonham (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Paige Bonham (gościnnie)
6.0 1997 Paige Bonham (gościnnie)
5.5 1995 Paige Bonham (gościnnie)
6.8
Samotna pasja Judith Hearne
Lonely Passion of Judith Hearne, The
1987 Paige Bonham (gościnnie)
7.9 1985 Paige Bonham (gościnnie)
7.9
Garderobiany
Dresser, The
1983 Paige Bonham (gościnnie)
7.1
Na skraju przepaści
Five Days One Summer
1982 Paige Bonham (gościnnie)
0.0 1981 Paige Bonham (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Paige Bonham (gościnnie)
8.6 1962 Paige Bonham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sheila Reid filmy Sheila Reid najlepsze filmy Sheila Reid zdjęcia Sheila Reid galeria Sheila Reid biografia Sheila Reid nominacje Sheila Reid nagrody i wyróżnienia Sheila Reid filmografia Sheila Reid aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.