Shawn Reis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2007 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.5 2002 Ian Sykes (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.8 2002 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.2 2001 Namiestnik więzienia / Mike Dawson (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.3 2000 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Lee Bender / Wysoki policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shawn Reis filmy Shawn Reis najlepsze filmy Shawn Reis zdjęcia Shawn Reis galeria Shawn Reis biografia Shawn Reis nominacje Shawn Reis nagrody i wyróżnienia Shawn Reis filmografia Shawn Reis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.